Waar rust
energie geeft

Welkom bij de
Buitenbasis

Natuurexpedities vanuit de kajak, waar je opgeladen en verrijkt met natuurkennis van terugkomt. Bij jezelf.

Geef jezelf een dagdeel vrij om tot rust te komen in de natuur. Ervaar een bijzondere natuurbeleving en de magie van het water.

Tijdens de BuitenBasis expeditie verkennen we per kajak het Nieuwkoopse Plassengebied. Waar wolken de lucht betoverend schilderen en de weerspiegelingen eindeloos zijn. Ervaar de rust en de ruimte. Een moment voor jezelf, opladen en hernieuwde energie opdoen.

Wat gaan we doen?

We gaan rustig peddelen en ontdekken. Een kajak expeditie van 3 uur, voor alle niveau’s. We komen op de mooiste plekjes. Wuivend riet, kabbelend water, zingende vogels, de geur van het seizoen. We drinken koffie of thee met iets lekkers op het water. Ik deel mijn natuurkennis met je.

Het is altijd een verrassing wat de dag ons brengt. Daar zit het avontuur. De kick van de waarneming. De ijsvogel die als een blauwe flits over het water schiet, een hermelijn langs de waterkant. Een opvliegende purperreiger, wildpluk van watermunt. 

Waardevolle spiegels zijn er altijd. Cadeautjes van de natuur.  Ook zijn we stil en dompelen ons onder in het geluid en de stilte. 

Met aandacht, in het moment. Pure natuurbeleving. Terug bij jezelf.

Tijdens de Buitenbasis expeditie zul je o.a. ervaren:

Wat we onderweg
gaan zien is altijd een verrassing

Verse thee plukken we
gewoon onderweg.

Alle seizoenen
zijn we op het water

Visarend, ijsvogel, otter, roerdomp, alles is mogelijk